Резюме: Керівник виробництва, Технолог харчової промисловості (Одеса)
- Дата додавання:
- Зарплата:
- Місто: Одеса
- Досвід роботи: 0 рок. міc.
- Графік роботи:
- Стать: женский
Досвід роботи
<p>Дата народження: 12.10.1974г.</p>
<p><br /></p>
<p><strong>Моє портфоліо:</strong> instagram.com/vitasych?igshid=MzRlODBiNWFlZA==<br /><br /><strong></strong><strong>Професійні компетенції, навички</strong></p>
<p>Навички міжособистісного ділового спілкування; вміння організовувати роботу, планувати, приймати рішення; увага до аспектів і деталей; здатність аналізувати проблеми, ефективно шукати шляхи їх вирішення; вміння виявляти гнучкість; навички управління проектами; ділове лідерство. Керівництво та організація безперебійної роботи виробничого процесу, управління виробничим персоналом понад 300 чоловік. </p>
<p>Аналіз витрат всіх видів ресурсів, розробка заходів щодо їх економного використання, зниження виробничих витрат і підвищення ефективності роботи виробничих цехів. <strong></strong></p>
<p><strong>Професійне знання </strong></p>
<p>Професійне знання технології виробництва і переробки м'ясної продукції (балик, витримані стейки, ковбаски гриль); кондитерських виробів (печиво цукрове, пісочне, взбивне); перші та другі страви у реторт/дой пак, м'ясні консерви; соуси (соєві, овочеві, на основі бульйону, для других страв з м'ясом ); томатні заправки; кетчупи; аджика; наповнювачі фруктові( для морозива, круасанів тощо); йогурти; грінки; соки, компоти, напої; снеки фруктові/овочеві (пастила, батончики, слайси, чипси); продукти з імбіром; протерті фрукти (джеми, варення, пюре); снеки рибні/м'ясні; консерви овочеві/грибні; соління в асортименті; салати з морских водоростів/капусти, овочева група, напівфабрикати у тісті.<br /><strong>Досвід роботи</strong><br /><strong>Період роботи :</strong> 2017 - 2023 р.</p>
<p><strong>Посада:</strong> головний технолог/керівник виробництва<strong> </strong> з переробки продуктів тваринництва, рослинництва (консерви, перші, другі страви у ретортах; соуси, заправки, соки та ін.), робота з розробки технологічної документації (проектні роботи за кордоном та в Україні).<br /></p>
<p><strong>Період роботи</strong>: 2005- 2017 р.</p>
<p><strong>Посада: </strong>Завідуюча регіональною лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи продовольства</p>
<p>Назва організації: Атестована лабораторія ВЧ, м. Харків.<br /><strong>Освіт</strong><strong>а:</strong><strong><br /></strong><strong>У</strong><strong>чбовий заклад</strong>: ХЗВА, ХМУ</p>
<p>Інженер-технолог продуктів м'ясо-молочної переробки.</p>
<p><strong>Спеціалізація</strong>: Ветеринарно-санітарна експертиза м'ясо-молочної продукції. </p>
<p> Лікар санітарної якості продуктів тваринного і рослинного походження.<strong><br /></strong></p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong> Курси підвищення кваліфікації</strong></p>
<p>08.2023 року, м. Київ<br /></p>
<p>"Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач"<br /></p>
<p><strong>Додаткова інформація</strong></p>
<p>Володіння ПК (впевнений користувач), Internet, Microsoft Word, Excel. </p>
<p><strong>Особисті якості</strong>: Комунікабельність, дисциплінованість, цілеспрямованість, амбітність, відповідальність.</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ:</strong></p>
<p>Послуги з розробки технологічної документації, рецептур, консультації щодо впровадження НАССР на виробництві (додаткова інформація за посиланням: instagram.com/vitasych?igshid=MzRlODBiNWFlZA)</p>
<p><br /></p>
<p></p>
<p><br /></p>
Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua
Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua
Схожі резюме на роботу:Керівник виробництва, Технолог харчової промисловості
- Резюме Зарплата
-
80000 грн.
-
80000 грн.
-
80000 грн.
-
80000 грн.
-
80000 грн.
-
30000 грн.
-
22000 грн.
-
40000 грн.
-
50000 грн.
-
договорная