Резюме: Технолог, менеджер, адміністратор, викладач (Одеса)
- Дата додавання:
- Зарплата:
- Місто: Одеса
- Досвід роботи: 10 рок. 3 міc.
- Графік роботи:
- Стать: мужской
Досвід роботи
- ПРЕДСТАВНИК ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ Державний торговельно-економічний університет <ul><li>проведення профорієнтаційної та агітаційної роботи для професійно-орієнтованої молоді щодо особливостей навчання на спеціальності:</li><li>консультування абітурієнтів щодо особливостей вступу до університету;</li><li>підготовка рекламних матеріалів про спеціальність, оголошень та інформаційних матеріалів для вступників.</li><li>підготовка звітів, обробка документів та внесення даних у внутрішню систему обліку вступників; </li><li>реєстрація та обробка електронних заяв в ЕДЕБО;</li></ul>
- АСИСТЕНТ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА Державний торговельно-економічний університет <ul><li>проведення практичних та лабораторних занять з дисциплін: «Енологія», «Ресторанна справа» (розділ «Технологія ресторанної продукції», «Організація обслуговування», «Організація виробництва», «Кондитерське та пекарське мистецтво», «Гігієна та санітарія».</li><li>розроблення навчально-методичного забезпечення дисциплін; </li><li>участь у науково-дослідній роботі, підготовка наукових публікацій;</li><li>керування науковою роботою студентів; </li><li>ведення сторінки кафедри в соціальних мережах (Facebook, Telegram<strong>, </strong>Instagram<strong>); </strong></li><li>підготовка інформаційних матеріалів, оголошень, постів, відеороликів, рекламних матеріалів; </li><li>участь в організації проведення спеціалізованих лекцій, навчально-консультаційних нарад, науково-практичних семінарів, конференцій;</li><li>підготовка документації (накази, положення, інструкції, заяви тощо).</li></ul>
- АСИСТЕНТ КАФЕДРИ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИХ ДИСЦИПЛІН (за сумісництвом) Київський національний торговельно-економічний університет <ul><li>проведення лабораторних та практичних занять з дисциплін «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Устаткування готельно-ресторанних комплексів»;</li></ul>
- ЗАВІДУВАЧ ЛАБОРАТОРІЇ «ЕНОЛОГІЇ ТА БАРНОЇ СПРАВИ» Київський національний торговельно-економічний університет <ul><li>організація роботи та забезпечення підготовки лабораторії для проведення тренінгів, дегустацій, лабораторних та практичних занять з дисциплін кафедри;</li><li>організація матеріально-технічного забезпечення навчального процесу;</li><li>участь в підготовці наочних та технічних засобів навчання в лабораторії;</li><li>участь в організації та проведення навчальних дегустацій з визначення особливих характеристик та показників якості різних груп напоїв;</li><li>ознайомлення з правилами приготування і подавання напоїв в закладах ресторанного господарства;</li></ul>
- Кухар, помічник кухаря, офіціант, офіціант бенкетної служби Заклади готельно-ресторанного господарства міста Києва <ul><li>прийом та контроль якості сировини та продуктів;</li><li>обробка сировини, виготовлення напівфабрикатів;</li><li>контроль термінів та режимів зберігання напівфабрикатів, страв;</li><li>підготовка залів до обслуговування, сервірування столів, забезпечення процесу обслуговування;</li><li>обслуговування бенкетних заходів (бенкети, фуршети, кава-брейки, конференцій тощо)</li></ul>
Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua
Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua
Схожі резюме на роботу:Технолог, менеджер, адміністратор, викладач
- Резюме Зарплата
-
30000 грн.
-
40000 грн.
-
договорная
-
16000 грн.
-
25000 грн.
-
35000 грн.
-
договорная
-
20000 грн.
-
20000 грн.
-
20000 грн.