Резюме: Керуюча (Одеса)
- Дата додавання:
- Зарплата:
- Місто: Одеса
- Досвід роботи: 0 рок. міc.
- Графік роботи:
- Стать: женский
Досвід роботи
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>2017 - 2020 рр.</strong> навчання на денному відділенні ННІХТ /181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», спеціальність – харчові технології.</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>2020 - 2022рр</strong>. магістр, навчання на заочному відділенні ННІХТ /181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», спеціальність – харчові технології.</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>02.2018 - 01.19рр. </strong> ресторан "Томаха", посада кухар, обов’язки: приготування страв з тех картами</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>01.02.</strong><strong>2019р. - </strong><strong>01.05.</strong><strong>2019р.</strong> компанія «Рис і риба», посада адміністратор залу та кухар.</p>
<p>Обов’язки: - Адміністратор (ведення каси, стежити за порядком у залі, відкриття та закриття закладу, прийом поставок, складання звіту щодо зміни);</p>
<p>-Кухар (приготування страв за тех картами);</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>01.05.2019р. - 07.01.2021р.</strong> – компанія «Рис і риба», посада керівник, Шеф.</p>
<p>Обов’язки: -Керуюча, Шеф (керівництво персоналу, приготування страв за тех картами, ведення переобліків щотижня, складання закупівлі, навчання стажерів, введення документації).</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>17.03.2021р.- 20.06.2021р</strong><strong>.</strong>- компанія «Пиро Синтез», помічник керівника</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>23.06.2021р.</strong> - <strong>31.01.2023</strong><strong>р</strong><strong>.</strong> <strong><strong> - </strong></strong>компанія: Retail Group, посада Завідувач відділу кулінарії. </p>
<p>Обов'язки: - Робота з комерційними та управлінськими показниками: аналіз результатів роботи виробництва; розробка плану заходів, спрямованого на покращення комерційних, операційних та управлінських показників; проведення інвентаризації; замовлення товару; списання товару; -Управління виробничим процесом: здійснення постійного контролю за дотриманням технології приготування відповідно до затверджених технологічних карт; контроль правильної експлуатації устаткування працівниками виробництва; здійснення бракеражу готових виробів; контроль належного санітарного стану цеху, інвентарю, обладнання; -Робота з персоналом: проведення співбесід, організація співбесід, кандидатів, підбір, адаптація, навчання співробітників; складання та контроль графіків роботи, проведення зборів; - Введення необхідної документації; -Взаємодія з органами, що перевіряють.</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p> <strong>Науковий ступінь</strong> магістр, бакалавр</p>
<p> </p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong></strong><strong>Володіє:</strong> українською, російською – вільно, англійська рівень А2</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Програми:</strong> Microsoft Office: MS Excel, MS Word, MS PowerPoint, Outlook, Poster POS, R_keeper, FMS, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator</p>
<p><br /></p>
<p>До кримінальної, адміністративної, дисциплінарної відповідальності не притягувалася..</p>
<p> </p>
Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua
Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua
Схожі резюме на роботу:Керуюча
- Резюме Зарплата
-
2222 грн.
-
111 грн.
-
договорная
-
40000 грн.
-
30000 грн.
-
30000 грн.
-
договорная
-
договорная
-
24000 грн.
-
7000 грн.